Wil jij ook meedoen aan Woonkamerfestival Gooise Meren

Lokaal talent aanmelden svp!!
Lokaal talent aanmelden svp!!
Foto: Ellen Mouthaan Makelaardij

𝐖𝐨𝐨𝐧𝐤𝐚𝐦𝐞𝐫𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥😄🎷
Ben je afgelopen zaterdag op Bussum cultureel geweest? Dan heb je vast de kraam zien staan voor het Woonkamerfestival. Dit jaar is dat op zondag 14 november in de Gooise Meren. Dat wordt weer een feestje. Wij vinden het erg leuk om dit evenement weer te sponsoren. Lokaal talent een podium bieden en buren met elkaar te verbinden. Ook jij kan meedoen met jouw woonkamer. Of ben je een artiest die staat te popelen om weer op te treden? Meld je aan voor zaterdag 25 september via de website www.woonkamerfestivalgooisemeren.nl

 

 

Lokaal talent aanmelden svp!!

 

 

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: Ellen Mouthaan Makelaardij