Week tegen Eenzaamheid in Laren

Foyer Brinkhuis biedt gezelligheid
Foto: Brinkhuis Laren

De Week tegen Eenzaamheid is dit jaar van 30 september t/m 7 oktober. In deze week staat ontmoeting en verbinding centraal. Ook in Laren zijn er allerlei activiteiten te doen. De opening van de Week tegen Eenzaamheid is op 30 september in het Brinkhuis.

Dan bezoekt wethouder Den Dunnen een koffieochtend. Alle activiteiten zijn te vinden op de website van hartvanlaren.nl

De burgemeester en de wethouders brengen op verzoek een bezoek bij bewoners in het kader van de Week tegen Eenzaamheid. Het gaat om een praatje, een wandeling of om gewoon te vragen: hoe gaat het met u? Wethouder Den Dunnen: “Alle inwoners worden uitgenodigd om deze vraag te stellen aan iemand anders. Daarvoor hebben we ansichtkaarten laten maken.”

De kaarten worden met het Larens Journaal van 1 oktober bezorgd en ze zijn ook af te halen bij publieke locaties, als het Brinkhuis en het raadhuis.

Gebruik de kaart dus vooral om iemand uit te nodigen voor een praatje of kopje koffie! Een klein gebaar maakt een groot verschil!

 

Reacties