Dith wil je ook

hier word je blij van
hier word je blij van
Foto: Dith

Maak je trouwdag af met een website!

 

Maak je trouwdag af met een website!

Een persoonlijke website voor je bruiloftsgasten en anderen met wie je je trouwdag wilt delen. Dat is toch helemaal van deze tijd!

EMMELOORD – Grafisch vormgever Judith Hut van Dith Design bedacht het concept voor haar eigen trouwerij. Ze heeft deze vanwege corona uitgesteld, maar de pandemie was geen belemmering om het product trouwenwebsite.nl uit te werken en in de markt te zetten. “Want als ik het leuk vind, vindt een ander dat toch ook”, verwacht ze. En dat is gebleken, want de websites die ze al verkocht heeft ontlokken enthousiaste reacties.

Het basisidee is een website als verlengstuk van de trouwkaart. “Gasten krijgen een uitnodiging voor het huwelijk, met voor aanvullende informatie een www-adres. Je houdt je kaart dan mooi overzichtelijk en je hoeft ook niet allerlei briefjes toe te voegen voor bijvoorbeeld een verlanglijstje, dresscode, parkeren en overnachten. Daarvoor verwijs je naar de website.” De site kan heel persoonlijk worden gemaakt: “Door bijvoorbeeld je liefdesverhaal – hoe je elkaar ontmoet hebt – eraan toe te voegen. Of een filmpje van het moment dat je ten huwelijk bent gevraagd. Dat is toch gaaf!”

Beveiligd met inlogcode

Gebruikers gooien hun privéleven niet te grabbel. “Je bedenkt je eigen persoonlijke websiteadres. En het mooie is dat je de gasten een inlogcode kunt geven, zodat niet de hele wereld mee kan kijken.” De site kan bovendien interactief worden gemaakt. “Je kunt genodigden bijvoorbeeld laten melden of ze wel of niet komen. Dan bouw je gelijk een gastenlijst op. Stel dat er een wijziging plaatsvindt, dan kun je heel eenvoudig diegenen die wel komen een mailtje sturen, want je hebt hun mailadressen. Dus dat is gemakkelijk communiceren.” En achteraf kunnen de foto’s beschermd online worden geplaatst. “Je kunt een linkje sturen: ‘Bekijk hier de foto’s van de dag waarbij je aanwezig was.’ Of: ‘Jammer joh, dit heb je gemist!’”

Klanten hebben voor de inrichting van de website keuze uit drie templates, maar tegen meerprijs kan deze ook op maat worden gemaakt. Dith Design biedt een pakket voor een jaar. “Maar willen mensen de site langer online houden, dan kunnen ze uiteraard zelf de hosting verlengen.” Op trouwenwebsite.nl staat duidelijk omschreven wat de kosten zijn van een standaardpakket en de meerprijzen voor bijvoorbeeld een aftelklok of een pop-up. De website wordt volledig door Dith Design ingericht en onderhouden, dus van klanten wordt geen technische kennis vereist.

Website voor je baby

Een voortvloeisel van trouwenwebsite.nl is jebabyswebsite.nl. “Dat idee is ook ontstaan tijdens corona. Kraamvisites waren niet mogelijk, maar mensen willen toch graag de baby zien. Dat kan dus ook weer heel beschermd met een eigen website met inlogcode.” De website kan al worden opgestart tijdens de zwangerschap. “Het is maar net wat je wilt delen. Je kunt denken aan een filmpje van een echo, of een babyshower.” Dith Design biedt een pakket voor één of twee jaar. “Maar ook hiervoor geldt natuurlijk dat de ouders de hosting zelf kunnen verlengen.”

Dith Design | Randweg 25, 8304 AS Emmeloord | www.dith-design.nl | tel.: 085 016 1087

tekst: Margé Hof

Wij zijn enthousiast, jij ook?

Reacties

Cookieinstellingen