Samen Varen zet koers naar mooie herinneringen

Riant vervoer op het water
Riant vervoer op het water
Foto: Stg. Samen Varen
Tijd om uit te varen, vergezeld door een prachtige zonnetje, en koers te zetten naar Schoonhoven. Door een tweetal sluizen, door Utrecht en langs Breukelen de Lek op, om uiteindelijk aan te leggen aan de rand van Schoonhoven.
Tijdens de vaartocht lag de een lekker op de tafel van de masseuse, de ander kreeg een prachtige nieuwe coupe en de ander zat heerlijk boven op het dek van het zonnetje te genieten (wel met een dikke winterjas aan).
Ook werd er druk geknutseld op het voordek en op het achterdek.
Onderweg aanleggen

 

Eenmaal aangemeerd gingen een aantal dames van boord, die werden gelijk getrakteerd op een frisse regenbui. Toch best lekker even vaste grond aan de voeten te voelen.
Inmiddels werd de grote Salon klaar gemaakt voor het diner in Hollywood style. De spot lights werden aangezet, camera’s in de aanslag en Cora maakte haar entree als de Samen Varen Koningin! Met een prachtige jurk trok ze iedereen mee de spotlights in en werden op de gevoelige plaat vast gelegd. Ondertussen werd het dringen voor de deur, waarna de zaal werd onthuld! Een prachtig omgetoverde Salon in zwart, wit en goud! Prachtig! De tune van de Love Boat zwol aan en alle gasten liepen door de boog van vrijwilligsters de zaal in.
Eenmaal van alle enthousiasme bekomen werd het, wederom, heerlijke diner opgediend met een ijstaart en vuurwerk als afsluiter.
Inmiddels varen we weer verder en hebben we koers gezet naar Gouda. Hopelijk krijgen we het zonnetje nog even te zien onderweg?!

Wil je / kun je ook iets betekenen voor de Stichting Samen Varen? Laat het ons weten op [email protected]