Aan boord bij Stichting Samen Varen

Een bijzondere vaarweek in een bijzondere tijd! Afgelopen week vertrok Vakantieschip Prins Willem Alexander vanuit Huizen voor een vaarweek door Nederland. Aan boord ruim 40 vrouwen in een zorgelijke (financiële) situatie met borstkanker. En een dertigtal vrijwilligsters.

Het werd een geweldige liefdevolle week waarbij alle zorgen aan de kade bleven.

Met veel plezier was het een week met een lach en een traan. Kreten als: wat een warm bad, een deken vol liefde om ons heen, fijn om echt gezien te worden en vriendschappen gesloten voor het leven.

Schoonheidsbehandeling en massage

Tijdens de vaarweek kregen alle vrouwen een schoonheidsbehandeling, een massage konden ze naar de kapster of lekker creatief bezig zijn. Elke avond een ander thema bij het diner waarbij de zaal en de vrouwen mooi waren aangekleed. En in deze gekke tijd heeft iedereen elke dag een coronatest gedaan. Niemand was besmet en de zon leek daardoor letterlijk en figuurlijk in en boven het schip te hangen.

Een week met een gouden randje om nooit te vergeten!

Op naar nieuwe Samen Varen Avonturen

Wilt u meer informatie over doneren, helpen, assisteren, sponsoren etc. stuur svp een mail naar [email protected]

en wij brengen u in contact met Stichting Samen Varen

 

 

Reacties