Gemeente Gooise Meren is op zoek naar talentvolle hbo afgestudeerden

Aan de slag bij GM
Aan de slag bij GM
Foto: Gemeente Gooise Meren
Ben jij die leergierige starter mét lef die graag aan de slag wil bij een maatschappelijke, publiekrechtelijke organisatie?

 

 

Gemeente Gooise Meren is op zoek naar talentvolle hbo afgestudeerden die zich graag willen ontwikkelen naar een vakgerichte functie. In dit startersprogramma begin je bij onze Frontoffice en stel je samen met je manager een Ontwikkelplan op. Zo kun jij straks met een rugzak aan ervaring doorstromen naar een baan waar jouw talenten het beste tot bloei komen! Solliciteer hier>>

Energieke collega’s Beheer en Service
Ben jij die ervaren vakman of vakvrouw groen en/of civiel onderhoud, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? En word jij blij van een afwisselende baan met regelmatige werktijden, waarbij je écht de handen uit de mouwen kunt steken? Solliciteer nu!

Contractmanager Beheer
In deze veelzijdige functie ondersteun jij dagelijks je collega’s bij onze afdeling Beheer Openbare Ruimte en Gebouwen (ongeveer 85 fte). Je vindt het leuk om je vast te bijten in ons contractbeheer. En je krijgt veel vrijheid om je eigen werk vorm te geven en samen met je collega’s het nieuwe bedrijfsbureau op te zetten. Ben jij die ondernemende, nieuwsgierige collega, die altijd vooruit kijkt en goed het overzicht houdt in drukke tijden? Bekijk de vacature.

Junior Functioneel Beheerder
In deze uitdagende functie bouw je dagelijks mee aan het fundament van onze (digitale) dienstverlening. Deze omvat tientallen… nee, honderden gemeentelijke diensten en producten. Dit maakt je werk afwisselend.
Complexe IT kennis weet jij te vertalen naar een functioneel beheer in de praktijk. Jij zorgt dat de applicaties goed werken voor onze collega’s en inwoners. Meer weten? Bekijk de vacature>>