Helpen maakt happy! Diverse vrijwilligers gezocht.

zonder mensen geen mensen
zonder mensen geen mensen
Foto:

Huizenvoorelkaar is de verzamelplaats voor vrijwillige inzet en laat je in één oogopslag zien wat er in jouw buurt te doen is. Reageren op een van de onderstaande vragen? Kijk op Huizenvoorelkaar.nl en meld je aan. Je kunt direct een bericht sturen naar de contactpersoon. Kom je er niet uit? Bel dan voor meer informatie.

 

zonder mensen geen mensen

 

 

Nieuw op Huizenvoorelkaar:

Gastvrouw/Gastheer bij de speeltrein gezocht
Stap je in op de Speeltrein? Op maandag is er in de Speel-O-theek/bibliotheek Huizen van 10:00 tot 11:30 een gezellige ochtend voor ouders/opvoeders om met hun kind te komen spelen. Vind jij het leuk om wekelijks of eens in de paar weken gastvrouw/gastheer te zijn? Je helpt bij het uitkiezen van speelgoed, schenkt drinken in en maakt er een gezellige ochtend van, samen met de andere gastvrouw.

3000 Legoblokjes en Thomas wachten op jou
Thomas is 26 jaar, heeft het syndroom van Down en woont sinds kort op zichzelf. Op woensdag is hij vrij en dan heeft hij te weinig om handen en dat is niet goed voor hem. Ben jij die leuke maat die samen met hem wil bouwen aan zijn Lego vrachtauto, of met hem mee naar buiten gaat om te fietsen en eventueel te zwemmen, dingen die hij goed kan? Neem dan contact op.

Maatjes die samen met ons willen leren
Ben jij maatje of wil jij maatje worden en samen met ons leren? Sta jij ervoor open om een heel traject met ons, Vrijwilligerscentrale (VC) Huizen, en met het wijkteam Met Extra Zorg Thuis van Vivium in Huizen in te gaan? Binnenkort starten we een programma waarbij wij 10 maatjes gaan koppelen aan cliënten met beginnende dementie van het Wijkteam Vivium. Deze maatjes gaan opgeleid en intensief begeleid worden door Vivium en door de Vrijwilligerscentrale Huizen.

Vrijwilliger voor het scholenteam gezocht
Heb jij affiniteit met de doelstelling van de Voedselbank en vind je het leuk deze over te brengen aan jongeren? Kom dan bij het scholenteam van de Voedselbank Gooi en Omstreken. Het scholenteam geeft voorlichting en organiseert inzamelingsacties op scholen binnen onze regio. Voor het geven van voorlichting/presentaties op zogenaamde goede doelenmarkten wordt gezocht naar iemand die daarbij kan assisteren.

Vrijwilligerscentrale Huizenvoorelkaar – [email protected] – 035-5267553 – 06-39699058 – www.huizenvoorelkaar.nl