Werkgelegenheidsprojecten succesvol in Gooi en Vechtstreek

Goede kans op succes
Goede kans op succes
Foto: Regio Gooi en Vechtstreek

Vooral mensen aan het werk in de zorg

Via diverse werkgelegenheidsprojecten in de regio Gooi en Vechtstreek zijn al meer dan 150 mensen aan het werk geholpen.

Dat blijkt uit de meest recente Monitor Werken aan Werk en Perspectief op Werk van het WerkgeversServicepunt Gooi en Vechtstreek over het derde kwartaal van 2021. De actuele cijfers liggen hoger. Zo heeft alleen al het project ZorgStart inmiddels meer dan 100 mensen aan een betaalde baan geholpen. Via ZorgStart worden mensen zonder zorgachtergrond klaargestoomd voor een baan in de zorg. Annette Wolthers, wethouder in Hilversum: “Fantastisch dat er al zo veel mensen via deze projecten aan het werk zijn. Je ziet dat er mooie dingen ontstaan wanneer overheid, bedrijfsleven en onderwijs goed samenwerken.”