Vier Valentijnsdag en meer op Terschelling

wat ben je mooi
wat ben je mooi
Foto: Terschelling Recreatie Vakantieparken
Vier Valentijnsdag op Terschelling! πŸ’•πŸ’•πŸ’•
Op 14 februari is het weer Valentijnsdag. Een mooie gelegenheid om de liefde te vieren! Dat kan met uw geliefde zijn, maar natuurlijk ook met een dierbaar familielid of een goede vriend of vriendin. Tijd maken voor elkaar, voor een goed gesprek of een heerlijke wandeling, we doen het vaak veel te weinig. Dus wat is dan fijner om er samen even lekker tussenuit te gaan?

Bij Terschelling Recreatie begrijpen we dat heel goed en daarom doen we rond Valentijnsdag wat extra’s. Voor iedereen die in het weekend van 11 tot en met 14 februari bij ons verblijft of op maandag 14 februari aankomt, staat een speciale Valentijns-verrassing klaar: een heerlijk Valentijnstaartje en natuurlijk een feestelijk flesje bubbels.

Komt u ook Valentijn vieren op Terschelling? Of wilt u er gewoon even lekker tussenuit? Neem dan contact met ons op via 0562 44 84 84 of mail naar [email protected]. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is!

 

Klik hier voor meer info en boekingsmogelijkheden

 

Redactie: Dit is het eerste bericht om iets te gaan doen met Valentijnsdag en wij vinden dat zo leuk dat we dit gratis plaatsen. Wie weet delen we jouw bericht ook XXXX