Plakboek Singer Laren wil je toch helemaal compleet

Foto: Singer Laren

 

Van ruilen komt allesbehalve huilen: maak het Singer stickerboek compleet!

“Wil jij Portret van Greet van Cooten van Jan Sluijters ruilen tegen Het pasgeboren lam van Anton Mauve?” Stickers sparen, het is de manier om de Singercollectie, de geschiedenis van Laren en de door Els Blokker-Verwer geschonken Collectie Nardinc beter te leren kennen. Het speciaal daarvoor ontworpen stickerboek, waarin kunstliefhebbers 100 stickers kunnen verzamelen is een actie van Singer Laren en Bijzonder Laren voor de inwoners van Laren. Het is een succes. De stickers zijn gewild en voor de fanatieke verzamelaars is er goed nieuws: op dinsdag 1 maart tussen 15.00 en 17.00 uur kunnen dubbele exemplaren geruild worden tijdens een ruilmiddag in Singer Laren.

Laren pakt de Collectie Nardinc uit
Om de schenking van de Collectie Nardinc en de opening van de nieuwe Nardinczalen te vieren, kunnen bij diverse winkeliers in Laren stickers gespaard worden voor het Singer stickerboek. Bij een besteding van minimaal 10 euro ontvangen verzamelaars een pakje met vijf schilderijenstickers (met een maximum van drie pakjes per aankoop). De spaaractie loopt nog door tot en met vrijdag 18 maart.

 

Bij Coen kun je ook je stickers doen

 

Data om te noteren
Dinsdag 1 maart: ruilmiddag in Singer Laren tussen 15:00 en 17:00 uur
Dinsdag 9 maart: de Nardinczalen met daarin de Collectie Nardinc zijn voor het eerst te bezoeken
Zaterdag 18 maart: de laatste dag om stickers te verzamelen met als afsluiting in de avond een feestelijk programma voor alle inwoners van Laren (indien de coronamaatregelen dat op dat moment toelaten). Op vertoon van een vol stickerboek kunnen die avond mooie prijzen gewonnen worden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het stickerboek en deelnemende winkels op www.singerlaren.nl/stickerboek of neem contact op met Singer Laren via het mailadres [email protected].

 

Waar ook alweer?

Singer Laren | Oude Drift 1 | 1251 BS Laren | T +31 (0)35 5393939 | www.singerlaren.nl

 

: