Nieuwe zoekmachine voor gebruikte campers en caravans

wie zoekt die vindt
wie zoekt die vindt
Foto: Kampeermagazine

Wie op het internet zoekt naar een gebruikte caravan of camper, is veel tijd kwijt aan het vinden van het totale aanbod. Onder meer vanwege het grote aantal verkoopsites. Op de site ‘Campers en caravans te koop’ kan men nu mede dankzij een speciale functionaliteit in de Google-zoekmachine met één opdracht al die verschillende sites met gebruikte campers en caravans tegelijk afzoeken. In Kampeermagazine.nl lees je veel vakantie tips en dit artikel hebben we er voor u uitgekozen.

Nieuwe zoekmachine voor gebruikte campers en caravans

 

Naast deze service biedt ‘Campers en caravans te koop’ ook een eigen selectie nieuws uit de wereld van de kampeerwagens, een overzicht van blog-titels en een uitgebreide lijst van fabrikanten van campers en caravans. De site www.campersencaravanstekoop.nl is een inititatief van Oceantime.