Proef de Passie in Nijkerk

Genieten bij 5 restaurants doe je in Nijkerk
Genieten bij 5 restaurants doe je in Nijkerk
Foto: proef de passie

Even uit ‘t Gooi en je bent er echt zo: NIJKERK 

Culinaire tip voor onze lezers

Anderen kennis laten maken met organisaties waar vol passie gewerkt wordt, in combinatie met genieten van een hapje en een drankje. Dat is de missie van Proef de passie. Wij organiseren voor particulieren óf samen met organisaties voor relaties.

PROEF DE PASSIE

Met veel plezier organiseren wij op zondag 3 april 2022 de Fijnproeftoer in Nijkerk. Een korte wandeling, familie en/of vrienden, 5 restaurants en 5 verrassende culinaire combinaties! Meld je snel aan voor de Fijnproeftoer op zondag 3 april! De start is vanaf 12.00 uur.

Proef de passie organiseerde eerder de Wijnproeftoer, Tijd voor thee en de Surprisetoer. Volg ons via de socials voor meer inspirerende uitjes van Proef de passie.

Cookieinstellingen