Initiatief verbindt paardeneigenaren aan ruiters, oppassers en stagiaires

vraag en aanbod
vraag en aanbod
Foto: Horsify

“Horsify is een vrij nieuw initiatief en verbindt paardeneigenaren aan amateur- en professionele ruiters die graag verder willen komen in de sport of graag voor de ontspanning bezig zijn met een paard. Eigenaren kunnen ook stalhulpen, weekend- of vakantie oppassers en stagiaires vinden. De missie van Horsify is om een bijdrage te leveren aan een toegankelijke, sociale en paard vriendelijke paardensport.

 

 

Er zijn al veel mooie matches tot stand gekomen, waaruit langdurige samenwerkingen en vriendschappen zijn voortgekomen.

Amber Cappaert is eigenaresse van meerdere sport- en recreatiepaarden. Zij was op zoek naar ruiters voor meerdere paarden en kwam terecht bij Horsify.

Op Facebook vond ze niemand met het juiste profiel. Zij besloot een ruiter te zoeken via Horsify. Al snel reageerde Kim, een enthousiaste ruiter die op zoek was naar een verzorgpaard. Tijdens de kennismaking klikte het al meteen goed tussen Amber, Kim en het paard First. Kim voldeed aan het profiel dat Amber zocht: betrouwbaar, paard vriendelijk en verantwoordelijk. “Een match made in heaven”, zegt Amber. Zij is de enige aan wie zij haar hengst toevertrouwt.

Amber zocht niet alleen voor First een ruiter, maar ook voor haar andere paarden. Zo stelde zij ook deze paarden ter beschikking via het platform. Zo kwamen Amy en ondertussen nu ook Nele in het team. Drie van haar vier paarden zijn via Horsify voorzien van nieuwe ruiters. Het leuke is dat deze ruiters onderling ook vriendschappen hebben gesloten.

Ben je benieuwd naar het aanbod paarden en ruiters in het Gooi? Bekijk het aanbod op www.horsify.com!”