oplossingen op het gebied van inbraak-, brand-, camerabeveiliging, toegangscontrole

Wij denken niet in standaardoplossingen
Wij denken niet in standaardoplossingen
Foto: Protect Beveiligingen

‘Wij maken uw bedrijf écht veilig’

Protect Beveiligingen Flevoland biedt beveiligingsoplossingen

Het kostte jaren om een mooi bedrijf op te bouwen, maar door kortsluiting gaat de hele voorraad in vlammen op. Of alle computers zijn net vervangen door de nieuwste modellen, vindt er een ramkraak plaats en wordt alles meegenomen. Onverwachte zaken die het leven van een ondernemer flink op z’n kop zetten. Protect Beveiligingen Flevoland helpt graag mee om deze situaties te voorkomen.

 

 

Beveiliging is maatwerk. ’Wij denken niet in standaardoplossingen’’, vertelt Wouter de Vries eigenaar van Protect Beveiligingen Flevoland. Allereerst zoeken we samen uit waar u behoefte aan heeft. We kijken naar de beveiligingsrisico’s, het implementeren van preventiemiddelen en het voldoen aan de wettelijke eisen. Daarna zetten wij deze wensen om in een goed onderbouwd en werkend beveiligingsplan.” Protect Beveiligingen Flevoland biedt oplossingen op het gebied van inbraak-, brand-, camerabeveiliging, toegangscontrole ,ontruimingsinstallaties (binnen en buiten), alarmopvolging en het maken van security audits.

“Ons doel is om uw bedrijf écht veilig te maken. Wij adviseren u welke producten het beste werken in uw bedrijfsomgeving. Wij doen niet alleen het ontwerp en de installatie van uw beveiliging, maar ook het onderhoud en de alarmopvolging. Onze meldkamer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Door slimme combinaties te maken van bijvoorbeeld inbraak en camerabewaking kan men door beeldanalyse direct zien waarom het alarm afgaat, waarna er vervolgens voor wordt gezorgd dat het alarm direct wordt opgevolgd. Ook geven wij workshops waarin we alle ins en outs van uw beveiligingssysteem toelichten. Op die manier kunt u straks optimaal gebruik maken van uw systeem.”

Benieuwd naar de opties om uw bedrijf te verbeteren als het gaat om beveiliging? Neem contact op voor een vrijblijvende risicoanalyse, zodat u precies weet wat er speelt.
Wij doen graag dat stapje extra want uw veiligheid is onze zorg.

Protect Beveiligingen
Achterland 24A
8321 AD Urk
085 – 760 63 36
[email protected]
https://beveiliging-flevoland.nl/

 

Wij zijn blij met onze nieuwe adverteerder en attenderen u hier graag op.