Flitsende uitgaanstip in Huizen

Smakelijk interieur
Smakelijk interieur
Foto: Fletcher Hotels

RESTAURANTCONCEPT GROEIT IN NEDERLAND

EN IS NU OOK TE VINDEN IN HUIZEN


Nieuwegein –  Op vrijdag 25 maart jl. heeft restaurant Marina Lounge op feestelijke wijze de vijfde locatie geopend. Naast de restaurants in Loosdrecht, Arnemuiden, Vlissingen en Scheveningen zijn ditmaal de deuren geopend van Marina Lounge in Huizen, onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. Met een ruim terras, prachtig uitzicht op het Gooimeer, een moderne en luxe inrichting, een veelzijdige menukaart en een team van medewerkers dat onze gasten graag verrast en in de watten legt, is de nieuwe locatie van Marina Lounge een echte aanwinst voor Huizen!

Nieuw en uniek: Marina Lounge Huizen
Het voormalige J Restaurant is omgetoverd tot het gloednieuwe restaurant Marina Lounge Huizen. In het splinternieuwe restaurant kunnen gasten in luxe en stijl genieten door de prachtige inrichting die gebaseerd is op de maritieme omgeving van het restaurant. De unieke locatie aan het Gooimeer zorgt ervoor dat buiten deze sfeer wordt doorgetrokken, het restaurant biedt prachtig uitzicht over het water. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het ruime terras. Marina Lounge Huizen zet de deuren open voor zowel lunch, diner of borrel in een luxe en modern restaurant in Huizen.

Vijfde vestiging Marina Lounge feestelijk geopend

 

Shared dining concept
Marina Lounge staat bekend om haar culinaire gerechten in de vorm van shared dining. Hier kan ultiem genoten worden van de mooiste creaties die de chef-koks klaarmaken. Naast de heerlijke gerechten met vis en schaal- en schelpdieren is er uiteraard ook ruime keuze uit vlees- en vegetarisch gerechten. “Het heeft even geduurd, maar eindelijk heeft de feestelijke opening plaatsgevonden! Wij zijn trots dat wij de vijfde vestiging van Marina Lounge mogen zijn op deze fantastische locatie.” aldus Wilko Ritskes – Restaurant Manager Marina Lounge Huizen. “Uniek aan het concept zijn de gerechten, die met veel liefde en zorg zijn samengesteld tot een ware smaaksensatie. Wij serveren op basis van shared dining, wat betekent dat je niet slechts één gerecht hoeft te kiezen, maar kleine gerechtjes kiest waarmee je een veelzijdigheid aan smaken op tafel krijgt. En het leuke is om dit met elkaar te delen!” Marina Lounge Huizen laat gasten kennis maken met het restaurant- en shared dining concept door middel van een smakelijke openingsactie die geldig is tot en met 31 mei 2022 (m.u.v. de feestdagen). De actie is een Shared dining proeverij van €40,- voor €32,50 per persoon, bestaande uit veelzijdige kleine gerechtjes van de menukaart. Reserveren voor de openingsactie kan via www.marinaloungehuizen.nl/openingsactie.

Ieder moment van de dag
Marina Lounge Huizen is dagelijks geopend van 7:00 tot 22:00 uur. Gasten kunnen terecht voor een uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch of culinair diner, maar zijn ook van harte welkom voor een verse kop koffie met lekkers of een gezellige borrel. Zowel binnen in het restaurant als buiten op het ruime terras kunnen gasten culinair genieten. Naast Marina Lounge Huizen bevindt zich de welbekende RIVA Wijnlounge, bereikbaar vanuit Marina Lounge Huizen, en het sfeervolle pastarestaurant Laguna. Beide zijn onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. “Het restaurant ziet er prachtig uit en straalt sfeer uit. Wij hebben genoten van de feestelijke opening en kijken er enorm naar uit om iedereen te verwelkomen en te verwennen bij Marina Lounge Huizen!” vertelt Jouke Kuipers – Hotel Manager Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier.

Meer informatie: www.marinaloungehuizen.nl