Mogen wij voorstellen videograaf en filmster Mediatesse

In actie
In actie
Foto: Mediatesse

Confession…
Ik vind auto’s leuk… niet dat ik er veel verstand van heb, maar als klein meisje kon ik niet wachten tot daar eindelijk mijn eerste rijles was.

Mijn allereerste auto was een smurfblauwe Toyota Starlet en ik weet precies in welke auto ik nu graag zou willen rijden.

Het leuke aan mijn werk als videograaf is dat ik mag filmen op verschillende locaties en mag werken met verschillende ondernemers.

Wat was het een feest om op uitnodiging van Nicole te komen filmen tijdens de lancering van haar magazine in de Autotron in Rosmalen.

Waar (vooral) mannen zich vergaapten aan de mooiste bolides, er gezellig bijgepraat werd, er genoten werd van de muziek onder het genot van een hapje en een drankje bij de bar, we de mooie creaties van Moniek Miedema konden bewonderen en waar niet te vergeten Nicole haar magazine lanceerde.

Voor mij als videomaker de ingrediënten om mooie beelden te maken en hiervan een mooie compilatie te maken. Zo kunnen we allemaal nagenieten van deze mooie lancering en ons alvast verheugen op de volgende!

 

Wil je ook zichtbaar zijn met video?
Kijk gerust eens rond op mijn website www.mediatesse.nl en neem contact met me op. En wie weet tot een volgende keer.