Doe mee aan de Zuiderzee Klassieker 2022!

Elk team is welkom...Moeke?
Elk team is welkom...Moeke?
Foto: Zuiderzee Klassieker

Op zaterdag 24 september 2022 vindt de 12e editie van de Zuiderzee Klassieker plaats, met een fantastisch startpunt midden op het Onze Lieve Vrouwenplein in Amersfoort. We dagen je uit om 50, 80, 120 of 180km te fietsen. Dit kan alleen, als team en in een peloton en mag op elke soort fiets: van stadsfiets tot professionele racefiets. Daarnaast is het een gezellige dag die in het teken staat van de gezamenlijke prestatie die wordt neergezet.

 

 

 

We vragen iedere deelnemer zoveel mogelijk donaties binnen te halen, zodat de Maag Lever Darm Stichting daarmee onderzoek naar spijsverteringsziekten kan ondersteunen. Enthousiast geworden? Listen to your guts en schrijf je snel in!

info & inschrijven

Waarvoor wil jij in actie komen?