Kent U Hendrick de Keyser al?

Wegdromen in een monument
Wegdromen in een monument
Foto: Hendrick de Keyer
Hendrick de Keyser Monumenten zet zich in voor het behoud van architectonisch of historisch waardevolle huizen en hun interieur.
Steun ons en word lid!
Hendrick de Keyser Monumenten heeft tot doel het behoud van bijzondere huizen en interieurs in Nederland. De Vereniging doet dit door panden te verwerven en ze vervolgens te restaureren en te verhuren. De zo opgebouwde collectie geeft een representatief beeld van de Nederlandse architectuur- en interieurgeschiedenis.
Terug in de tijd

De collectie omvat inmiddels 440 panden, waaronder huizen, boerderijen, hofjes, buitenplaatsen, villa’s en raadhuizen, verspreid over 100 plaatsen in heel Nederland. De Vereniging wordt gesteund door de Vriendenloterij, de cultuurloterij van Nederland. Voor haar leden organiseert de Vereniging open dagen, rondleidingen en excursies.

 

 

Ultieme droom

 

Door lid te worden steunt u het werk van de Vereniging. Voor meer informatie en het actuele aanbod van museumwoningen, vakantiewoningen, huurwoningen en locaties voor bijzondere gelegenheden zie: www.hendrickdekeyser.nl

Wij steunen ook: