Ook jong talent in Singer

T A L E N T
T A L E N T
Foto: Singer Laren

De stichting Vrienden van Singer Laren organiseert van 22 t/m 27 november opnieuw een Anna Singer Art expositie in de Van den Brink Galerij van het museum. Een unieke kans voor de supporters van Singer Laren om hedendaagse kunst te lenen of te kopen.

Een nieuwe Anna Singer Art

Er is werk te zien van 25 hedendaagse kunstenaars die de commissie zijn opgevallen door hun talent, originaliteit, artistieke visie of om andere redenen. Het gaat om een prachtige collectie schilderijen, beelden, foto’s, objecten en mixed media. De kunstwerken zijn door alle bezoekers van Singer Laren te bezichtigen. Het lenen en kopen van een kunstwerk is alleen mogelijk voor de supporters.

 

Opening
Eef Langeler-Nuijten, voorzitter van de commissie, opent de expositie op maandag 21 november om 20.00 uur. In de Anna Singer Art Walk & Talk gaat zij in gesprek met enkele kunstenaars over hun werk. Nadien hebben de supporters van Singer Laren de mogelijkheid om de expositie te bezoeken en eventueel een kunstwerk te reserveren.

Deelnemende kunstenaars zijn onder meer:
Eduart Bace, Paul Cupido, Fleurien Dingemans, Nico Dix, Han Ebbelaar, Franciscus Franciscus, Marloes Eerden, Micky Hoogendijk, Paulien Huizinga, Vicky Keulen, Joke Koenen, John Nieland, Erik Rensen, Jitkse Schols, Isabelle Siem, Peter Smit, Maggia Swets, Magosja Turkawski, Peter de Vries, Sophia de Vries en Heidi Wallheimer.

 

Voorproefje van Isabelle Siem

 

Openingstijden
Anna Singer Art is tijdens de openingstijden van Singer Laren te bezoeken met een entreeticket voor het museum. Supporters, Museumkaarthouders, bezoekers met een VriendenLoterij VIP-kaart of Vereniging Rembrandtkaart hebben gratis toegang.

 

Anna Singer Art: een unieke vriendendienst

Singer Laren | Oude Drift 1 | 1251 BS Laren | 035-5393957