Heb jij al vakantieplannen? Kom naar de vakantiebeurs

Hoe ga jij op vakantie?
Hoe ga jij op vakantie?
Foto: Vakantiebeurs 2023

De Vakantiebeurs is hét jaarlijks terugkerende reisevenement van Nederland. Een begrip in binnen- en buitenland, want nergens vind je zoveel organisaties en locals uit verschillende landen onder één dak, waardoor jouw zintuigen worden geprikkeld.

 

 

De start van jouw volgende reis begint op de Vakantiebeurs! Doe nieuwe vakantie-inspiratie op en laat je informeren voor een komende reis. Verwacht een groot aanbod organisaties, hotels en bestemmingen die jou de perfecte vakantie kunnen aanbieden. Ga op avontuur, beleef een dagje uit en maak onvergetelijke herinneringen: er is enorm veel te doen en te zien. Kijk, proef en beleef het zelf! Vakantiebeurs is van 12 tot en met 15 januari 2023 in Jaarbeurs, Utrecht.

Naar welke (onontdekte) bestemming ga jij?

Voor info:  http://vakantiebeurs.nl 

Ga direct naar: Kaarten bestellen

Reacties

Cookieinstellingen