Voor in de Zmaakvolle agenda

Zmaakvolle traditie
Zmaakvolle traditie
Foto: Zmaakt!
Vol goede voornemens (of niet… 😄) zijn we met z’n allen het nieuwe jaar ingerold. Wij kunnen gelukkig weer terugkijken op een fijn en mooi culinair jaar, vol met prachtige diners, verjaardagsfeesten, business events en natuurlijk gelukkig ook weer Het Aspergediner.
En ons goede voornemen is om ook dit jaar weer heel veel mooie partijen voor jullie te verzorgen. Met niet op de laatste plaats natuurlijk ons eigen evenement:
Het Aspergediner in Blaricum.
Asperges die ertoe doen
Het Aspergediner Blaricum: 1 – 18 juni 2023
Dus zet het alvast in je agenda! Het Aspergediner in Blaricum organiseren we dit jaar van donderdag 1 juni t/m zondag 18 juni. En ook voor de niet-asperge-eters onder jullie hebben we natuurlijk een heerlijk alternatief menu. Je kunt nu de Aspergetent exclusief afhuren voor een bijzondere avond met je relaties, voor een benefietavond of om een speciale verjaardag te vieren. Vanaf begin april kan iedereen een reservering maken. Meer info

Reacties

Cookieinstellingen