Boek nu voor je Valentijn vakantie in Frankrijk

Bonjour Valentin
Bonjour Valentin
Foto: Hans
Wil jij ook je Valentijn verrassen? Mij is het gelukt ­čśë
Een gezellig, authentiek boeren familiehuis midden in Haut-Languedoc met volledige rust, privacy en omringt door schoonheid van de natuur. Je hebt hier een priv├ęzwembad, zicht op de berg Saint Bozille, een 5. 5 ha tuin met watervallen, rivieren, paddenstoelen, appels, bramen, zoete kastanjes, kruiden zoals lavendel, tijm, munt, bieslook, salie, rozemarijn. Soms zie je herten, wilde zwijnen en buizerds. ’s Nachts kun je uilen horen weergalmen.
Petit Dejeuner

De ruimte

Het huis heeft een ruime leefruimte. Er is een eettafel met 8 stoelen en openslaande deuren naar de enorme achtertuin. Aansluitend zit de vernieuwde moderne keuken met alles wat je nodig hebt. De woonkamer heeft een driezitsbank en twee leren zitstoelen. Er is een kleine televisie met Franse, Duitse en Nederlandse kanalen en een heerlijke open haard om in de avond aan te steken.

Vanuit de woonkamer loopt u de gang in waar u aan uw rechterhand de grote slaapkamer vindt met een tweepersoonsbed en twee grote kledingkasten. Hier vindt u ook verschillende (oude) spellen. In deze kamer staat ook een antiek klein bureau met een stoel. Deze kamer beschikt over openslaande deuren naar de tuin.
In de gang bevindt zich ook een kamer met twee 1 persoonsbedden en nog een kamer met een tweepersoonsbed.

Wanneer u de gang helemaal doorloopt komt … lees verder

Reacties

Cookieinstellingen