Zin in een Zijns vakantie in Zuid-Spanje

Zijn Met Elkaar
Zijn Met Elkaar
Foto: TRIBUDELALMA
Nog een paar weken en dan reizen we weer af naar onze magische krachtplek in Zuid-Spanje om jou daar hopelijk te mogen ontvangen. Heb jij plannen om er ook even tussenuit te gaan? Wij hebben plek voor jou/jullie. Van 29 maart t/m 4 april.
OOK ZIN OM EVEN TE ZIJN?
Deze 6-daagse ZIJNS vakantie zullen wij voor je koken en staat er iedere dag een heerlijk ontbijtje voor je klaar. Gewoon lekker je eigen weg gaan staat voorop. De temperatuur begint daar al weer te klimmen naar 25 graden! Klinkt voor mij als muziek in m’n oren!!! En laat ik daar nu net goed in zijn.
s’ Avonds aan tafel kan er zomaar jouw liedje voorbij komen.

Zijn met wat zich aandient

Heb je interesse?
Kijk voor meer info op onze retraite pagina: www.tribudelalma.com