Gratis taxatiedag voor munten, bankbiljetten, goud, zilver en trading cards (oa. Pokémon) in Huizen

Foto:

HUIZEN – Er liggen nog munten van pa op zolder. Zijn die oude sieraden in de keukenla nog iets waard? Dat album met Pokémonkaarten ligt er nu al een paar jaar, wegdoen of?….. Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, papiergeld, oud goud, zilver of verzamelkaarten. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt Heritage Auctions Europe in samenwerking met de bibliotheek in Huizen een GRATIS TAXATIEDAG op dinsdag 30 mei. Wie deze dag zijn of haar verzameling of losse stukken deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 11.00 en 15.00 uur terecht in de bibliotheek Gooi+, Plein 2000-1 te Huizen. Kom langs en wie weet blijkt u eigenaar te zijn van een kostbaar stuk! Voor meer inlichtingen: 030-6063944.

Deze gezellige taxatiedag biedt een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen over uw bezittingen. De experts van Heritage Auctions Europe staan klaar om uw munten, bankbiljetten, goud, zilver en trading cards, waaronder Pokémonkaarten, zorgvuldig te beoordelen en op waarde te schatten. U bent niet de eerste en zeker niet de laatste bij wie onverwacht een schat ontdekt werd!

Na taxatie kunnen we u desgewenst informeren over de mogelijkheden van verkoop. Denk daarbij ook aan onze drukbezochte veilingen waar liefhebbers veel geld bieden voor echte verzamelstukken. Onze taxateurs kunnen u daar alles over vertellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 030-6063944. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de gratis taxatiedag in Huizen op 30 mei. Mis deze unieke kans niet om uw verzameling te laten beoordelen door ervaren professionals!