Care Company Thuiszorg

Adres:

Nieuweweg 30
Laren , 1251 LJ
Tel. 035-5311880

Website:

http://www.carecompany.nl/

Care Company is een bemiddelingsbureau in de thuiszorg. Sinds mei 1991 bemiddelt Care Company voor cliënten om hen dag en nacht, in binnen en buitenland, de beste zorg te bieden. Hierbij worden persoonlijke benadering en begeleiding hoog in het vaandel gehouden. Care Company kent geen wachtlijsten.

Doel

De belangrijkste doelstelling van Care Company is hulp bieden in de thuissituatie om zo opname in een zieken-, verpleeg- of verzorgingstehuis te voorkomen. Cliënten kunnen dan zo lang mogelijk thuis blijven wonen, in een vertrouwde omgeving dichtbij hun dierbaren. Verpleegkundigen, ziekenverzorgenden of verpleeghulpen worden ingezet om optimale verzorging te bieden aan onze cliënten.


Zelfstandige ondernemers in de zorg

Care Company heeft geen zorgverleners in loondienst. Wij werken samen met Zelfstandige Ondernemers in de Zorg. Op het kantoor begeleiden de medewerkers met veel zorg het contact tussen de cliënt en de zorgverlener. Iedere zorgaanvraag geven zij persoonlijke aandacht om zo zorgverleners te selecteren met de juiste kwaliteiten, kennis en aandachtsvelden.