Foodfestival Eten op Rolletjes

Foto: Eten op Rolletjes

HILVERSUM – Het rondreizende foodfestival Eten op Rolletjes keert van 30 mei tot en met 1 juni voor het vierde jaar op rij terug in het Dudokpark. Na de successen van de afgelopen jaren wordt het prachtige Dudokpark weer omgetoverd tot een intiem openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. Op het menu van het gratis foodfestival staan keukens op wielen met een aanbod om je vingers bij af te likken, live muziek en kidsentertainment.

Foodtrucks, muziek en entertainment
Voor Eten op Rolletjes selecteren de organisatie alleen intieme plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort het Dudokpark vanzelfsprekend bij. Op elke locatie staan ruim 25 food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: broodjes Indonesische kipsaté van de Broertjes Saté tot Jocelma’s Braziliaanse Specialiteiten. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands als De Kelly’s, Lot en Melchior en Roberts Muziekschool. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich onder andere bij de Aap van Poot Poppenkast, het schminken en de silent disco.

Succesformule
De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Frans Nagel: “Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende, nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek.”

Openingstijden Eten op Rolletjes Hilversum

Donderdag 30 mei van 13:00 uur tot 23:00 uur
Vrijdag 31 mei van 13:00 uur tot 23:00 uur
Zaterdag 1 juni van 13:00 uur tot 23:00 uur

Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor meer informatie naar www.etenoprolletjes.nl