Groot Goois Feest 25+

Foto:

Het is tijd voor een GROOT GOOIS FEEST!
Voor iedere 25+plusser die in Het Gooi woont, werkt of er graag komt.

Een geweldig feest in beide zalen van de monumentale Kalkovens in de oude haven van Huizen. Leuk om met je vrienden naar toe te gaan! Mocht je van ver komen of niet willen rijden dan kun je in het nabij gelegen moderne ****hotel van Fletcher blijven overnachten.

DANCE CLASSICS IN DE BOVENZAAL
In de bovenzaal hoor alleen de beste dance classics! Alle bekende hits uit de jaren 70/80/90/00’s komen voorbij. Meesterlijk aan elkaar gemixt door DJ Marco en de Arnhemse topdeejay Bruze D’Angelo (bekend van o.a. Stan & Co en Manhattan).

Maar dat is nog niet alles!
Niemand minder dan TV-personality Dennis van der Geest wist tijd vrij te maken in zijn overvolle agenda en komt speciaal voor het Groot Goois Feest een zeer bijzondere set draaien. Hier zijn we heel erg trots op! Op unieke wijze zal hij zijn interpretatie geven van Dance Classics en hits in een hedendaags jasje. Geloof ons, dit wil je niet missen!
Oh ja, en vergeet niet om met je vrienden op de foto te gaan in de knotsgekke Photo Booth van Faber!

IBIZA HOUSE IN DE BENEDENZAAL
De benedenzaal is het domein van de house deejays. Hier zal Award Winning Remixer YVES EAUX, Nederlands enige en officiële Cafe Del Mar Ibiza artiest komen draaien. Maar Yves is natuurlijk niet alleen…Ook de Dutch Voice Of Electronic Music DJ DENNIS RUYER is van de partij. Wekelijks stemmen honderdduizenden danceliefhebbers af op zijn show 538 Dance Department op Radio 538. Als Dennis draait, heb je de clubhits van morgen al gehoord!
De benedenzaal zal smaakvol worden geopend met de beats van DJ MELVIN SPIX uit Maastricht. Deze charmante Limburger weet als een geen ander een goed feest te maken. Niet voor niets brengt hij platen uit op Armada Subject (het label van Armin) en internationale toplabels.

Naast deze supergave DJ line up, zal ook VJ Hans Bijloo zijn creatieve videokunst vertonen zoals hij dat ook doet op populaire events als Burning Man, Soiree Deluxe en Wine, Dine & Dance.

Datum: zaterdag 9 maart
Locatie: De kalkovens
Adres: Havenstraat 311, Huizen

Tijd: 21.00 – 02.00 uur
Entree: v.a. € 20,00 (Early Bird)
Dresscode: Party Chique
Leeftijd: 25+
Meer informatie en toegangskaarten: www.grootgooisfeest.entranz.nl