Kunstenaars in De Meent openen hun ateliers

Op 22 en 23 juni 2019 doen tien beeldend kunstenaars uit de Meent mee aan de Open Atelierdagen van ART Hilversum. Zij tonen prachtige keramiek, sculpturen,
schilderkunst, grafiek en toegepaste kunst.

De deelname vanuit de Hilversumse Meent aan de Open Atelierdagen Hilversum is nog nooit zo groot geweest. Van de 36 deelnemers wonen en werken er 10 in de Meent. De ateliers kunt u vinden op een speciale Google-kaart op de website van www.arthilversum.nl. In de weekenden zelf kunt u de ateliers herkennen aan de oranje
vlaggen. Daarnaast kunt u de pijlen volgen die in de wijk zijn aangebracht. De ateliers zijn op zaterdag en zondag open van 11.00 tot 17.00 uur.

Meentwerf en ateliers-aan-huis
In de Meentwerf (Mierenmeent 122 in de Hilversumse Meent) exposeren dit jaar voor het eerst Sacha Wendt, Edith van Eijden, Ludek Tikovsky en als gasten: Loes Koopman, Nadjejzda van Ittersum en Nathalie Sook. Daarnaast exposeren op andere plekken in de wijk kunstenaars in en rond hun eigen atelier: Tineke Huisers, Peggy Eras, Gerard Janssen en Fabrice H√ľnd. Op reis door de kunst en naar de ateliers krijgt u misschien behoefte aan een hapje en drankje. De bar in de Kantina van de Meentwerf is open.

Vioolconcert op zondag
Om kunst met muziek te verbinden is er op zondagmiddag 23 juni een vioolconcert in de Meentwerf. Om 13.00 uur spelen Mariska Godwaldt en Annemijn van Herder, violisten van het Radio Filharmonisch Orkest stukken van Bach en Mozart. De toegang is gratis.