Nieuwe ontwikkelingen gruwelmoord Huizen

Foto: Politie Midden-Nederland

Er zijn nieuwe ontwikkelingen omtrent een Gooise gruwelmoord uit 2005. In een Huizens bos werd destijds een brandend lichaam in een kast gevonden.

De man, wiens identiteit onbekend is, werd 6 september 2005 in het bos bij de Crailoseweg in Huizen gevonden zonder ledematen. Bijna een jaar later werden zijn hoofd en handen aangetroffen in het Amsterdam-Rijnkanaal.

Weinig bekend

Er was tot voor kort bijna niets bekend over de man. Hij was waarschijnlijk tussen de 1.70 meter en 1.80 meter, had een goed verzorgd gebit, een atletisch lichaam en onderging ooit een blindedarm operatie.

Nieuwe ontwikkelingen

Door nieuwe technische ontwikkelingen zijn onderzoekers meer te weten gekomen over het slachtoffer. Zo was hij waarschijnlijk tussen de 42 en 45 jaar oud en woonde hij waarschijnlijk tot zijn dertigste levensjaar in Colombia of Ecuador.

Cold case

Politie verlegd het onderzoek nu naar die landen. Het gaat alleen om het achterhalen van zijn identiteit, want de zaak is verjaard. Daar kan verandering in komen, als er een identiteit wordt vastgesteld.

Tips

Bel uw tips door op 0900-8844 of meld het via www.politie.nl. Blijft u liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of M-online. U kunt ook in uw eigen taal per email een bericht sturen naar: [email protected]

Reacties