De gemeente Laren zit nu ook op Facebook

Foto: Facebook / screenshot

De gemeente Laren zit als één van de laatste Gooise gemeenten op Facebook. Het wil daarmee dat inwoners en bezoekers van het dorp makkelijker in contact komen met de gemeente.

De komst naar het sociale medium zat er al een tijdje aan te komen. Een van de redenen voor het aanmaken van de pagina is dat inwoners zo makkelijker kunnen meedenken over onderwerpen die zij belangrijk vinden.

Interactie

Een ander uitgangspunt van de gemeente is dat het zo makkelijk(er) videobeelden en foto’s kan delen met inwoners van Laren. Hoewel de informatie op de Facebookpagina deels zal overeenkomen met het nieuwsoverzicht op de website, is de mogelijkheid tot interactie zeer belangrijk voor de gemeente.

Informatie

De Facebookpagina van de gemeente Laren is hier te vinden. Op de pagina staan ook onder andere de openingstijden van het gemeentekantoor en contactinformatie.

Reacties