Bussumse goochelaar schittert in Britain’s Got Talent

Foto: ITV / Thames / Syco

Niels Harder uit Bussum heeft de spotlights gepakt in de populaire show Britain’s Got Talent. Met zijn goochelact wist hij de jury te imponeren en de volgende ronde te halen.

De Bussumer noemt zijn auditie voor Britain’s Got Talent 2017 het spannendste moment in zijn leven. Met zijn act gooide hij hoge ogen bij de vakjury van de talentenjacht. De beloning voor zijn optreden: een ticket voor de volgende ronde van de grootste talentenshow ter wereld.

Afgehakt hoofd

Het programma trapte zaterdag 15 april af. De 26-jarige Niels vertelt over zijn auditie: ‘Ik heb een knotsgekke act vertoond. Een act bomvol magie, komedie, gekkigheid en een tikje glamour, waarbij ik onder meer het hoofd van presentator Anthony McPartlin heb afgehakt.”

Staande ovatie

Voor zijn optreden kreeg Niels van drie van de vier juryleden een staande ovatie, waarna lovende reacties volgden. David Walliams vond de act ‘hilarisch – en niet alleen vanwege de magie, maar dankzij de hele show.’ Alesha Dixon noemde Niels ‘gek, waanzinnig en gestoord’ en voegde daar lachend aan toe ‘I love you!’ Simon Cowell besloot met de woorden: ‘Je hebt op het podium slechts drie minuten om je moment te pakken, maar jij hebt elke seconde volledig benut.’

Bekijk hieronder de internationaal veelbesproken auditie. Lees 18 juni een exclusief interview met Niels Harder in het gratis magazine Gooisch Blad.

Reacties