Organisatie Hilversum Cityrun heeft nieuwe voorzitter

Foto: Pixabay

Arno Scheepers is de nieuwe voorzitter van de Stichting Atletiek Evenementen Hilversum (van de Hilversum Cityrun). Scheepers is de opvolger van Jacques van Rooijen, die de afgelopen vijf jaar voorzitter was.

De Stichting Atletiek Evenementen Hilversum staat bekend om de Hilversum Cityrun en de Yakult Ladies Run. Arno Scheepers woonde acht jaar in Hilversum en was zes jaar lang gemeenteraadslid bij de lokale tak van de VVD.

Enorme eer

Scheepers, die de Hilversum Cityrun zelf vijf keer aflegde is verguld met zijn nieuwe positie: “Ik vind het een enorme eer om Jacques, die zo veel voor de Cityrun heeft betekend, op te volgen en zo onderdeel te worden van dit geweldige evenement. De Cityrun combineert Hilversum met hardlopen, veel mooier wordt het niet hoor!”

Arno Scheepers Hilversum Cityrun
Arno Scheepers

Uitdaging

Ondanks dat er veel concurrentie is, is de Cityrun uitgegroeid tot het grootste hardloopevenement van ’t Gooi en omstreken. Ieder jaar doen er zo’n 10.000 hardlopers aan mee. De nieuwe voorzitter neemt daar geen genoegen mee en wil meer. “Het is een mooie uitdaging te onderzoeken hoe we aantrekkelijk kunnen blijven en nog meer lopers naar Hilversum kunnen halen.”

Reacties