Jarig Vogelhospitaal Naarden viert feestje

Foto: Pixabay

Vogelhospitaal Naarden bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar en viert dat zondag 11 juni tijdens de jaarlijkse open dag. De opbrengsten gaan naar de zorg voor vogels.

Er staan zondag 11 juni leuke activiteiten op het programma bij het Vogelhospitaal zoals de tombola ‘kip met de gouden eieren’. Ook brengt Groen Links-wethouder Gerber Struik een bezoekje. De wethouder deelde eerder al de Smaakmaker van MVO Gooise meren uit aan het ziekenhuis voor vogels.

5000 vogels

De opvang voor gekwetste vogels is in 1957 opgericht door Barend van Ingen. Het begon met een aantal vogels thuis bij Barend en is uitgegroeid tot mega-opvang waar jaarlijks 5000 vogels worden opgevangen. Bezoekers van de open dag kunnen een kijkje achter de schermen nemen.

Hele gezin

Het feest begint zondag om 11.00 uur aan de Burgemeester Jur. Visserlaan en duurt tot 17.00 uur. Het hele gezin is uitgenodigd.

Reacties