Q-Music Fout Party komt naar Huizen

Foto: Fletcher Hotels

De Q-Music Foute Party komt zaterdag 18 november voor de derde keer naar Huizen. Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier is de feestplek.

Na de uitverkochte edities van vorig jaar is het tijd om de allergrootste foute hits te (her)beleven.

Goud & Fout

Una Paloma Blanca, Y-M-C-A en Sex on the Beach. Zo fout, maar ook heel leuk! Zing ze allemaal mee tijdens de leukste en gekste party van dit moment. Het thema van deze avond is GOUD & FOUT dus kom en verras ons! Dit wordt weer een feest om nooit te vergeten.

Winnen

Wij geven in samenwerking met Fletcher Events 2×2 kaartjes weg voor dit evenement. Like de post over dit bericht op onze Facebookpagina en schrijf in de reacties waarom je er bij wilt zijn. Wij maken binnen een week de winnaar bekend op Facebook!

Kaartjes

Tickets aanschaffen kan op de website van Fletcher Events, telefonisch (035 523 0010) of aan de balie op Mastspoor 1 in Huizen.

Reacties