Muziek en eten op het Wereld Muziek Festival het Gooi

Foto: Wereld Muziek Festival

Bussum maakt zich op voor de tweede editie van het Wereld Muziek Festival het Gooi. Zaterdag 2 september is het een dag lang internationale muziek, eten en drankjes.

De organisatie heeft De broedplaats Gooise meren gekozen als locatie. Voor wie het iet weet; dat is de oude Michiel de Ruyterschool.

Vrijwilligers

De bedoeling van de festivalorganisatie is om inwoners uit ’t Gooi met zang, muziek, optredens, hapjes en drankjes en gezelligheid bij elkaar brengen en diverse culturen te laten ontdekken. Het Wereld Muziek Festival is niet commercieel en wordt geheel door vrijwilligers gedraaid. Ook de artiesten treden gratis op. Om de algemene kosten te dekken wordt er om een bescheiden entree gevraagd.

Gratis drankje

Er is geen voorverkoop maar de kaartjes koop je aan de deur. Tussen 17 uur en 19 uur is de entree 5 euro inclusief een drankje. Van 19 uur tot 23 uur kost een kaartje 7 euro inclusief een drankje. Kinderen mogen gratis naar binnen.

Reacties