Inbrekers Huizen vluchten tijdens surveillance, rammen politie

Foto: Wikimedia

Bij een surveillance van de politie Huizen is een auto met met mannen dinsdagnacht gevlucht. Uiteindelijk hebben ze de auto achtergelaten.

Rond 02.15 uur ’s nachts zag de politie tijdens een surveillance op de Lijzij een auto met personen die aan de doelgroep voldoen. De inzittenden wilden de controle niet afwachten en sloegen op de vlucht.

Auto rammen

Bij die vluchtpoging ramden ze eerst een dienstvoertuig toen de agenten de doorgang wilden blokkeren. daarbij werd het voertuig én een andere auto beschadigd. Vrij snel hierna besloten de inzittenden in verschillende richtingen de auto uit te vluchten.

Op de vlucht

De politie schakelde een politiehelikopter in, maar dat mocht niet meer baten. De drie inzittenden zijn niet meer gevonden. De politie zet het onderzoek voort.

Reacties