Netwerkevent voor ondernemers in Huizen op Nationale Koffiedag

Foto: Fortune Coffee

Op dinsdag 26 september is het Nationale Koffiedag. Zakelijke koffieleverancier Fortune Coffee pakt daarom uit met een netwerkevenement waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten.

Ondernemer Sebastiaan Smits van Fortune Coffee: “Koffie is het smeermiddel van de lokale economie. Wij gebruiken Nationale Koffiedag als moment om mensen bij elkaar te brengen onder het genot van een goede kop koffie.”

Jaar mooi afsluiten

Nationale Koffiedag vindt plaats op de vierde dinsdag van september. Deze datum is niet voor niets gekozen, zegt Smits. “Het is een week na Prinsjesdag. Ondernemers bedenken wat de politieke agenda betekent voor hun business. En het najaar is de tijd dat er nog flink gewerkt wordt om het jaar mooi af te sluiten.

Humor

Op het evenement is iedereen met een zakelijke achtergrond welkom. Het programma is van 15.30 tot 18.30 uur. Het begint met een bak koffie. Daarna is het woord aan de Mindvakman, een duo dat de gasten op humoristische wijze laat reflecteren op alles waar je als ondernemer tegenaan loopt. Daarna is er ruimte om te netwerken.

Reacties