Hilversum krijgt nieuw restaurant op de Langestraat

Foto: Google Maps

In het oude pand van restaurant Lust op de Langestraat opent chef-kok Sidney Heinze een nieuw restaurant. Eten bij Sidney opent de tweede week van november in Hilversum.

Sidney krijgt 1 november de sleutel en opent hoogstwaarschijnlijk een week later Eten bij Sidney op de Langestraat 94, dat meldt Misset Horeca. Hij kookte ooit een ster bij elkaar voor Tante Koosje in Loenen aan de Vecht.

Het wow-effect

‘We moeten dus echt gaan knallen, maar alles staat in de steigers”, zegt Heinze tegen Misset Horeca. “Ik kijk ernaar uit met mooie producten goede uitvoeringen te maken van klassiekers: draadjesvlees, maar niet zoals je hem thuis krijgt, maar ook een subliem bereide kip en huisgerookte zalm.’ Het restaurant telt 43 couverts. Op het terras zijn nog veertig zitplaatsen. ‘We gaan qua eten en service voor het wow-effect en willen verwachtingen gaan overtreffen.”

Restaurant Lust

Eten bij Sidney neemt de plek in van het al langer gesloten restaurant Lust. Hij was eerder al eigenaar van restaurant Soigné in Bussum, Brasserie Chef’s in Naarden, later genaamd Fraiche en nog later Bordjes. De laatste jaren was hij chef-kok.

Reacties