Burgemeester Joan de Zwart-Bloch neemt Kunststad Trofee in ontvangst

Foto: BEL Combinatie

Blaricum is gekozen tot winnaar van de titel Kunststad van het jaar 2018. Zaterdag 11 november nam burgemeester Joan de Zwart-Bloch de Kunststad Trofee in ontvangst.

Een negenkoppige jury van de stichting Kunstweek heeft Blaricum gekozen tot winnaar van de titel Kunststad van het jaar 2018. Daarmee laat Blaricum Barneveld (tweede plaats) en Leiden en Gennep (beide plek drie) achter zich. In totaal waren tien plaatsen genomineerd.

Eretitel

Bij de eretitel hoort de Kunststad Trofee, gemaakt door kunstenaar Lidy Ponte. Burgemeester Joan de Zwart-Bloch neemt deze trofee in ontvangst tijdens een feestelijke gelegenheid op zaterdag 11 november. Ook wordt Blaricum tijdens de Nationale Kunstdagen, onderdeel van de Kunstweek, extra in de schijnwerpers gezet.

Reacties