Burgemeester Blaricum opent tentoonstelling Bob ten Hoope

Foto: BEL Combinatie

Burgemeester Joan de Zwart-Bloch opende donderdag 9 november in het gemeentehuis in Blaricum een tentoonstelling van kunstenaar Bob ten Hoope.

In het gemeentehuis van Blaricum is door de kunstcommissie een tentoonstelling ingericht die een dwarsdoorsnede van het oeuvre van Bob ten Hoope laat zien. Burgemeester Joan de Zwart-Bloch en Netto, voorzitter Stichting Vrienden van Bob ten Hoope, openden de tentoonstelling tijdens de Nationale Kunstweek.

Bruikleen

De gemeente Blaricum heeft van de stichting een langdurige bruikleen verworven. Deze bruikleen is afkomstig uit de nalatenschap van de Bussumse kunstenaar (1920-2014) die zijn atelier in kunstdorp van het jaar Blaricum had.

Ook interessant:

Blaricum wint titel Kunststad van het Jaar 2018

Tergooi op prachtige tweede plek in Ziekenhuis top 100

Stichting MZS haalt ruim 5000 euro op voor zieke Noah

Reacties