Nieuwe wijnbar Bazs Wine & Bubbles op Havenstraat opent 3 maart

Foto: Bazs Horeca

Ondernemer Shiva de Winter opent zaterdag 3 maart wijnbar Bazs Wine & Bubbles op de Havenstraat. Een huiselijk en betaalbaar alternatief voor de Groest en Markt.

Dat is het motto van ondernemer Shiva de Winter om van de kop van de Havenstraat te maken. Het begon met Restaurant Bazs april 2017. Afgelopen november volgde daar als welkome aanvulling een Bazs delicatessenwinkel bij. Daar komt zaterdag 3 maart na een lange voorbereiding de eigentijdse en huiselijke wijnbar Bazs Wine & Bubbles bij.

Hoog niveau

De samenwerking met de familie Bastiaanse brengt de kwaliteit van eten en drinken tot een hoog niveau waardoor gasten met een glimlach de deur uit gaan. De wijnbar moet op de horecastraat een aanvulling bieden voor mensen die elders wat eten en voorafgaand of nadien een drankje willen doen. Door de heerlijke hapjes die bij de wijnen besteld kunnen worden kan de hele avond geborreld worden.

Knus

Bazs Wine & Bubbles moet door zijn eigentijdse sfeer en kleur (de groen-blauwe kleur die in alle Bazs zaken terugkomt) met veel planten een gezellig knusse plek zijn.

Succes

De Winter is druk aan de weg aan het timmeren in Hilversum met zijn zwemschool De Winter Sport, Dans- & Sportstudio De Winter Sport, Restaurant Bazs, Delicatessenwinkel Bazs Fine Food & Wines en de bouw van het veelbesproken zwembad Kerkelanden.

Wanneer

De openingsdagen zijn: Donderdag (15:00 – 01:00), vrijdag & zaterdag (15:00 – 02:00). Zaterdag 3 maart om 16.00 wordt het lint doorgeknipt waarmee Bazs Wine & Bubbles feestelijk wordt geopend.