Arjan Lubach komt naar Beeld en Geluid!

Foto: Wikimedia

Op 2 mei brengt Beeld en Geluid een avond vol satire. Ze praten met Arjen Lubach over het belang van satire en de hoe je met humor nieuws kunt benaderen.

Na Arjan Lubach verzorgen twee stand-up de entertainment voor de rest van de avond. Op 4 mei vindt er verder een lezing van debatdeskundige Lars Duursma plaats, over de manier waarop politici grote maatschappelijke onderwerpen strategisch in het nieuws brengen.

Zondag met Lubach

Met Zondag met Lubach heeft Arjen Lubach hét satirische programma van het moment. Hij vindt zichzelf misschien geen journalist, maar met zijn grappen brengt hij het nieuws én beïnvloedt hij de publieke opinie. We praten met hem over de verhouding tussen nieuws en satire en de invloed van de content die hij maakt.

Het bericht Arjan Lubach komt naar Beeld en Geluid! verscheen eerst op Hilversum.