The Full Monty 22 april bij Theater Gooiland op de planken

Foto: Roy Beusker

De komische musical The Full Monty is zondag 22 april om 20:15 uur te zien in Theater Gooiland in Hilversum.

Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. En wat doe je dan, als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten, om te voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Dan begin je een strip-act! The Full Monty is zondag 22 april te zien in Theater Gooiland, te Hilversum.

Full Monty

De mannen gaan voor niets minder dan de ‘Full Monty’. Samen werkloos, betekent samen een strip-act opvoeren. De musical werd een wereldhit en de Oscar-winnende filmversie is inmiddels een moderne klassieker. Overal worden de mannen, die het aandurven om niet alleen in het leven maar ook op het toneel ‘the full monty’ te gaan, in de armen gesloten.

Wanneer

Deze show is aanstekelijk, pikant en ontroerend met swingende songs. The Full Monty vindt plaats in Theater Gooiland op zondag 22 april om 20:15 uur.

Het bericht The Full Monty 22 april bij Theater Gooiland op de planken verscheen eerst op Hilversum.