Gijsbrecht gooit feestelijk winkels open tijdens Hilversum City Run

Foto: Pixabay

De Hilversum City Run gaat zondag 15 april van start. De run gaat over de Gijsbrecht en dat is reden voor de ondernemers om de deuren te openen.

Zondag 15 april gaat de inmiddels befaamde, Hilversumse City Run weer van start. Het parcours van dit grootste sportevenement van ’t Gooi komt ook over de Gijsbrecht en voor de langste afstand, de 10 km, twee keer zelfs.

Running-team

De Gijsbrecht heeft ook een eigen Running-team: Team De Gijsbrecht. Deze vijf helden starten om 13.30 uur op de markt en gaan het vuur uit de sloffen rennen voor de 10 km Business Run. Alle reden voor de Gijsbrecht om hier dus een echt Lopersfeestje van te maken.

Winkels open

Een groot aantal winkels zijn die dag open van 12.00 tot 17.00 uur en zijn herkenbaar aan de rode loper en ballonnen voor de deur. Terwijl je wacht op je favoriete renner, maakt je kennis met de nieuwste voorjaarscollecties. De verschillende terrassen zijn open voor een gezellig hapje en drankje en twee bands zorgen voor live muziek.

Prijzen winnen

En er valt ook nog wat te winnen: de lopers die na afloop hun startnummer in een van de melkbussen op de Gijsbrecht achterlaten, maken kans op prachtige prijzen. Beschikbaar gesteld door de Gijsbrecht-winkeliers. Neem ook de kids mee, want die krijgen op deze dag een Italiaans ijsje gratis!

Noteren

Noteer in je agenda: zondag 15 april van 12.00 – 17.00 uur: Loopzondag op de Gijsbrecht!

Het bericht Gijsbrecht gooit feestelijk winkels open tijdens Hilversum City Run verscheen eerst op Hilversum.