Foodfestival Eten op Rolletjes komt weer naar Dudokpark

Foto: Wilke Wittebrood

Het populaire foodtruuckfestival Eten op Rolletjes komt ook in 2018 weer naar Hilversum. Op 11 mei over precies een maand is het Dudokpark weer het toneel.

Eten op Rolletjes is terug! Voor de derde keer is het festival weer in het Dudokpark laten. In het Hemelsvaartweekend en met Moederdag viert Hilversum feest. Van 11 tot en met 13 mei 2018 wordt het bijzondere Dudokpark in Hilversum weer een openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. Dit jaar met nieuwe foodtrucks, akoestische bandjes en vermaak.

Lekker eten

Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Doe met je kinderen mee in het poppentheater of schuif aan bij het schminken. Laat je verrassen en sluit de dag af met de lekkerste live muziek van o.a. lokale akoestische bandjes.

Meer informatie is te vinden op de website van Eten op Rolletjes.

Het bericht Foodfestival Eten op Rolletjes komt weer naar Dudokpark verscheen eerst op Hilversum.