Gooische Muziekschool viert feest in Spant!

Foto: De Gooische Muziekschool

De jubilerende Gooische Muziekschool viert op zaterdag 2 juni haar 25 jarig bestaan met twee spetterende voorstellingen in Theater Spant! te Bussum. Nadat de muziekafdeling in de schijnwerpers stond op 14 april jongstleden is het nu de beurt aan de afdelingen Basisvorming Muziek en Musical & Theater.

The Best of …. 25 jaar Muziek Plezier, dat is de voorstelling die uitgevoerd gaat worden door ongeveer 100 leerlingen (4 – 9 jaar) van de afdeling Basisvorming Muziek. De voorstelling blikt terug naar uitvoeringen als Aladin, Spikkeltje, Circus Fortissimo en andere hoogte punten. Leerlingen die optreden komen uit de cursussen Muziek voor Kleuters, Basisvorming Muziek, Instrumentale Basisvorming, Basisjaar Gitaar en Music for Little Mozarts. De voorstelling begint om 11.00 uur en geeft ook geïnteresseerden een goed beeld van de muzikale vorming en het Muziek Plezier dat De Gooische Muziekschool haar leerlingen biedt.

’s Avonds om 19.30 uur gaat onze Musical- en Theaterafdeling helemaal los in de grote zaal van Spant! De negen groepen gaan het publiek trakteren op een preview van de komende voorstellingen en laten songs uit de voorbije jaren horen. Kom kijken en luisteren naar de kinderkoren, compilaties van de musicals Cats, Helden, Harry Potter, Peter Pan en Midzomernachtsdroom. Musical & Dance Center presenteert delen uit hun komende show Dreamers. Alle musical en theater groepen zullen in juni en juli nog een volledig eigen show uitvoeren in theater Concordia.

Kaarten voor de ochtend en avond voorstelling zijn verkrijgbaar bij Muziekcentrum Schimmel aan de Dr. Schaepmanlaan 6 te Bussum. Toegang € 5,- voor volwassenen en € 3,- voor kinderen. Meer informatie is te vinden op www.degooischemuziekschool.nl