Papageno Zomerconcert

Foto:

Papageno Zomerconcert op 22 juni. Jaarlijks wordt dit sfeervolle klassieke concert georganiseerd op een bijzondere locatie: op het eiland bij Rust Wat! in Blaricum. Na een optreden van de gebroeders Jussen in 2016 en Guus Meeuwis in 2017 treedt dit jaar Carel Kraayenhof op. Carel ontvangt dit jaar de Edison World Oeuvreprijs. Hij deelt het podium met het Amersfoorts Jongeren Orkest AJO. Floris Kortie, co-presentator van Podium Witteman. Floris: “Ik verheug me enorm op deze avond. Bij jeugdorkesten spat de energie van het podium, en in combinatie met de koning van de vaderlandse tango wordt dit een waanzinnige zomers concert!” 


Papageno

Autisme is onzichtbaar. Je ziet het niet aan de buitenkant, maar het heeft grote invloed op het leven van een kind. Papageno is en stichting – opgezet door Aaltje en Jaap van Zweden – die zich inzet om de kwaliteit van leven te verbeteren van kinderen met autisme.

De stichting Papageno Zomerconcert organiseert jaarlijks een hoogwaardig openluchtconcert met klassieke muziek, uitgevoerd door landelijk bekende musici teneinde fondsen te werven ten behoeve van de Stichting Papageno en /of door Lions Crailo aan te wijzen goede doelen. 

 

 

Meer informatie

www.carelkraayenhof.nl

www.ajo-amersfoort.nl

www.papageno.nl

www.zomerconcert.nl

Reacties