Boost Intro Business Experience

Foto: Herman Dommers

Boost organiseert dinsdag 17 juli van 14:00 tot en met 16:00 uur een BOOST Intro Business Experience.

Tijdens deze intro spreekt Boost performance inspirator Lorenzo Philippi (Technisch Trainer Coach Almere City FC & Coerver Coaching) met een scherpe blik vanuit de topsport en laat het verband zien, tussen kennis vs passie en werk vs sport.

Rosanne van Zalingen (High Performance Coach Boost) vertelt u meer over het programma van de Boost Business Experience. Ondernemen gaat niet alleen over cijfers, maar vooral om wie je bent, waar je passie ligt, leren verbinden, leiding nemen en in actie komen. Zonder een krachtige fundering als ondernemer, kan geen krachtig bedrijf ontstaan.

BOOST komt in actie voor Imke…. zij gaat namelijk naar het badminton WK. Door bezuinigingen vanuit het NOC NSF, wordt de ticket naar de wedstrijd niet betaald. Wij zullen een deel van het inschrijfgeld sponsoren voor haar reis naar de wereldkampioenschap. De sponsoren worden op haar eigen site geplaatst.

Na de Lezing is er tijd om te netwerken. Onder het genot van een hapje en een drankje.

Wanneer
Dinsdag 17 juli

Waar
Boost Club Naarden
Lambertus Hortensiuslaan 76, 1412 GX Naarden

Kosten
75 euro (25 euro naar Imke)

Programma

  • Kennis versus passie
  • Topsporters mindset & performance

Pauze

  • Business Experience Programma
  • Kracht van natuurlijk leiderschap
  • Kracht van verbinding
  • Kracht van ondernemen vanuit je hart

Waarom morgen inschrijven als het vandaag kan!

Mail: [email protected]

Reacties