Workshop Time management voor gezinnen

Foto: PR

BLARICUM – De periode waarin je kinderen opgroeien is een zeer intensieve periode van je leven. Nachtrust en dag planning worden er volledig door beheerst. Tijd voor jezelf is er moeizaam. Alles en iedereen trekt aan je.

Veel ouders hebben behoefte aan minder hectiek.
Hoe help je ouders effectief verder in het omgaan met hun zo kostbare en schaarse tijd? Deze avond ‘Time management voor gezinnen’ is voor jullie bedoeld. In deze workshop geven wij allereerst een analyse van ‘modern ouderschap’. We geven adviezen. Maar ook gaan wij samen aan de gang in een workshop. Om te zorgen dat oplossingen zo veel mogelijk aansluiten bij jullie persoon en situatie, worden jullie in deze workshop aan het werk gezet om elkaar zelf oplossingen voor te stellen. Wij geven onze professionele input daarbij.

Tijdens deze workshop maken wij de balans op. Wat zijn in jullie gezin de belangrijkste stressbronnen? Iedereen krijgt uitgebreid gelegenheid om voor ten minste één van deze stressbronnen een plan van aanpak te maken. We helpen de deelnemers door een aantal ‘Top Tips ‘mee te geven. Marinka Ruiter en Meriam van Kippersluis zijn beide docent aan ouderschap coaching instituut ‘Family Factory’ te Maarssen (www.hierbeniktrainingen.nl)

Geleid door Marinka Ruiter en Meriam van Kippersluis (Family Factory)
De avond zal plaatsvinden op woensdag 6 maart van 20 – 22 uur in het Vitusgebouw, Kerklaan 10, 1261 JB Blaricum.

  • Zaal open 19.45 met ontvangst koffie / thee.
  • De kosten voor deze avond bedragen € 7,50.
  • U kunt zich via e-mail opgeven bij Sonja Boom [email protected] of via de website www.preekvandeweek.com onder ‘Evenementen’.

Stichting Preek van de Week organiseert, naast de inspiratieblog van ds. Jan Rinzema, lezingen op het raakvlak tussen bezinning en het praktische leven. Voor meer informatie over de Stichting: www.preekvandeweek.com

Reacties