Ondertekening overeenkomst sportraad Blaricum

Foto: PR

BLARICUM – Zeven sportverenigingen uit Blaricum gaan samenwerken in een sportraad. Op 25 maart 2019 ondertekende wethouder Sport, Anne-Marie Kennis, de overeenkomst met vertegenwoordigers van de zeven sportverenigingen. De sportraad is er om een optimaal sportklimaat bij de sportverenigingen in Blaricum te bevorderen.

Het gaat om de sportverenigingen BVV ‘31, SDS ‘99, BLTC, Stad en Lande Ruiters, Squash Rackets Club Blaricum, LTV de Bijvanck en Vlugheid en Kracht. Deze verenigingen werken samen in de sportraad waarbij zij de gemeente adviseren op het gebied van sportbeleid. Ook beschikt de sportraad over de mogelijkheid om de door de gemeente ontvangen sportgelden te besteden voor activiteiten die ten goede komen aan de sport in Blaricum.

Reacties